dimecres, de març 16, 2005

 

darrer concert dels Poet a Sidecar

ahir 15 de març els Poet van tocar a Sidecar.

El que segueix és la meva opinió (Xavi) del concert, però veient les reaccions, les cares, i sentint els comentaris durant i després de l'actuació, crec que la majoria dels que hi eren estaran d'acord amb mi.

El concert d'ahir va ser impressionant. Van sonar conjuntats, potents, unificats. Els nous temes tenen una tralla que va molt bé a les característiques dels components. Tothom va estar molt bé en la seva part, però sobretot tothom va tocar en relació amb els altres. Estaven concentrats i contents.

La Lynne va estar superior. Amb molta energia, però a la vegada molt afinada, molt controlada, marcant els canvis i les trasicions. Va saber conduir la màquina arrolladora de temes com Shine i Jungle - excel·lents temes nous- i va desfer literalment al públic amb Answers - segueix sent el meu tema preferit, és al·lucinant- , In Dreams o Keeping me Blind.

La meva sensació és que hi haurà un abans i un després d'aquest concert. Després d'haver-los vist en la majoria dels concerts d'aquest darrer any, penso que els Poet estan arribant a un altíssim nivell, musicalment, però sobretot com a grup.

Les coses han de sortir bé. Qualsevol persona que els vegi en directe, qualsevol personatge amb conexions 'interessants' que els vegi, vingui de Madrid o d'on sigui, ha de sucumbir a la seva força i atracció.

Endavant, i gràcies per un concert on tots ens ho vem passar increïblement.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?